Här presenterar vi varumärkena som finns i vårt sortiment.

Läs texter, kolla bilder och videos för att lära dig mer om historien bakom klockan och varumärket du är intresserad av. 


SÖNER är ett nischat klockmärke för män som uppskattar eleganta och rektangulära herrklockor som sticker ut och är av hög kvalitet. SÖNER utmanar den över 100 år gamla dominansen av runda klockor och bryter ny mark med sin maskulint rektangulära design. En form som signalerar finess och god smak. En ikonisk design som SÖNER har förfinat under 10 års tid.


Varje klocka är döpt efter åren som inspirerade just då, med varje årtal som har en snyggt utformad urtavla, med en invecklad klockdesign och flera olika stilar med utbytbara band. Byggd med precision och integritet kan du som kommer bära en Ambassadör klocka vara säker på att du får en klocka som är både tidlös i utseendet och har en funktion i världsklass.


Bon Echo har en stilren svensk design för individen. Varumärket står för karaktär, befrielse och dominans. Samlingen är paketerad i konstnärer, designers, författare och entreprenörer. Tillsammans samlas vi in i ledaren för företagskultur. Vi fördömer den gamla skolans rostiga perspektiv, där allt mäts i statistik och siffror. Vi håller högt på vår grundläggande princip att ingen är perfekt. Tillsammans med dig inleder vi en resa mot en framtid där varje individ får blomma i sina bästa kunskaper. Upplev skillnaden och njut av din nya Bon Echo klocka.


2016 åkte en grupp vänner och hängivna armbandsur entusiaster ut för att skapa den perfekta klockan som inte bara var unik, utan också med en ovanlig tidlös design. Sammanslagningen av deras gemensamma brinnande passion för mode och stor erfarenhet i branschen gav namnet Rumoe. Med automatiska urverk av kvalitet.


Bravur är ett oberoende klockmärke grundat 2011 av industridesigner Johan Sahlin och Magnus Äppelryd. Varumärket grundades på tre huvudprinciper: Bygg en stark identitet i designen och skapa ett konsekvent, distinkt och unikt designsprog. Stor design är inte könsspecifik. Skapa klockor med högsta byggkvalitet, finish och material till en tillgänglig prispunkt. Skapa en klocka med den moderna publiken i åtanke och att den skall fungera som din vardagliga partner. I motsats till den traditionella märkeskommunikationen har en föråldrad macho livsstil


Detaljer är en viktig del i mångas vardag. Klockan går hand i hand med detaljer. Ställ frågan till någon om hur mycket klockan är och se om den personen kommer att hämta sin telefon istället för att kolla på sitt armbandsur. Cavaier såg att tillbehör speglar vår undermedvetna personlighet. Varför väljer vi en diskret färg? eller en robust klocka? Eftersom vi alla är olika och unika. Cavaier grundades av två bröder med samma inspiration om vilken stil som har betydelse. Det är intressant hur dessa två bröder var omedvetna om vilken stil som var mest tilltalande, det var då de insåg hur alla har olika karaktärer och hur viktigt det är att finna rätt detalj.

Belos kombinerar den tekniska perfektionen av automatisk rörelse med design inspirerad av Stockholms vackra skärgård. Belos gör oss redo för en ny modell - Huvudskär. Vi på Parant.nu är mycket glada över att Belos tar en svensk automatdykare till marknaden.


Varumärket Toni Lexx grundades i Stockholm/Sverige Varumärket handlar om vår tankegång i livet och står för självförtroende, styrka, makt, passion och intelligens. Allt vi gör i livet börjar med sinnet. Visionen av varumärket är att motivera dig och utveckla dig själv så att du kan maximera ditt liv. Designen är minimalistisk och stilren.


Tidlös design är en design som är fortsatt attraktiv som dagarna, månaderna, åren och decennierna passerar. Åkerfalk är övertygade om att klockan fortfarande kommer att vara attraktiv om 15 år. vintage design klockor som fortfarande känns tidlösa och intressanta


I huvudet på James Barts, är nyfikenhet och kreativitet sammanflätade i en ständigt pågående utvecklande, lekfull resa. James Barts sporras av tanken på att skapa unika designer med inspiration från vardagligs miljön. Den nautiska världen och dess många olika material och färger är en av James Barts källor till konstant inspiration. Skönhet finns i den minsta detalj. Passionerad, praktisk design med råa raffinerade inslag.


Klockor från Vaener Sweden är stilsäkert formgivna i hjärtat av Sverige, med eftertanke i varje liten detalj kombinerat med omsorgsfullt utvalda material allt för att du ska kunna hitta din egen stil. Din Vaenerklocka blir den fulländade accessoaren, en förlängning av din personlighet överallt och närsomhelst. Du ska helt enkelt känna samma stolthet över din Vaenerklocka.